Гліцерин харчовий, 2,5кг
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
До дзвінка менеджера та узгодження наявності, фасування та всіх характеристик товару онлайн-оплату (Пром-Оплату) НЕ ЗДІЙСНЮЙТЕ!!!
У медицині гліцерин застосовують при шкірних хворобах як хороший антисептик. Він входить до складу препаратів, якими лікують хвороби шкіри. Також допомагає ранам швидше гоїтися, маючи антисептичні властивості, здатний перешкоджати зараженню ран.
Широко застосовується гліцерин у фармакологічній промисловості. Він розчиняє ліки, застосовується для надання таблеток вологості, допомагає збільшити щільність (в'язкість) рідкісними ліками, входить до складу мазей і перешкоджає випаровування вологи, висиханню. Тому його і додають у медичні мазі, креми, пасти. Додаючи гліцерин у лікарські розчини, досягається висока концентрація ліків.
Для приготування їжі.
Гліцерин додають у сировину для приготування цукерок та інших солодощів, а також випічки, у тому числі здобу.
При додаванні препарату до випічки та інших борошняних виробів:
Надає клейкість макаронним виробам.
При випіканні вироби стають більш пишними.
Булочки та паляниці довше не черствіють.